It is currently Thu Apr 24, 2014 10:22 am
   
Text Size

Deleting Quicktime audio track

Digital Perfomer in the context of television/film scoring and post-production.

Moderator: James Steele

Forum rules
This forum is for discussion related to the use of Digital Perfomer in the context of television and film scoring and post-production.

Re: Deleting Quicktime audio track

Postby MIDI Life Crisis » Wed Sep 21, 2011 2:18 pm

Without some sample or something (screen capture) you won't get any more help or suggestions from me. Sorry. I also say trash you DP plists and/or reinstall the program. Frankly, it sounds like user error to me but again, without some kind of evidence to work from, I afraid, son, you're on your own.
_______________________________________________________________________
_______________________________________________________________________
_____________________________MIDI Life Crisis______________________________
_______________________________________________________________________
_____________OS 10.9.2 • DP 64 bit • 8 core MP/20GB RAM • Track 16____________
User avatar
MIDI Life Crisis
 
Posts: 19867
Joined: Wed May 18, 2005 10:01 pm
Primary DAW OS: MacOS

Re: Deleting Quicktime audio track

Postby Shogun Assassin » Thu Sep 22, 2011 12:09 pm

trashed the .plist file and it didn't help.
here is a screen shot:
Image
"Its . . .!" -Monty Python
Shogun Assassin
 
Posts: 61
Joined: Sat Jul 31, 2010 2:29 pm
Primary DAW OS: Unspecified

Previous

Return to Digital Performer: Film/Video Scoring & Post Production

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


Who is online

In total there are 0 users online :: 0 registered, 0 hidden and 0 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 151 on Tue Jan 28, 2014 1:07 pm

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

Login Form