It is currently Fri Apr 25, 2014 2:14 am
   
Text Size

Problems with 2.1

Discussion of all things related to MOTU's powerful MX4 software synthesizer.

Moderator: James Steele

Problems with 2.1

Postby reddog » Tue Feb 05, 2008 7:39 pm

I'm a new MX4 user. A couple of days ago I downloaded the 2.1 upgrade.

I've experienced several problems with 2.1. I use MX4 in Logic Pro 8.0.1.

First, after saving a preset in the file page I'm not able to return to the main page (or change to any other page for that matter) unless I close MX4 and reopen it.

Second, after saving the project and later reopening it I find that MX4 no longer recalls the preset I had saved with the project. Instead I get the default preset, (Hello, MX4) which is displayed in italics (as happens when you edit a preset) and with an incorrect waveform.

I've since returned to using MX4 2.0 with no problems.

I'm just wondering if anyone else has had these problems with 2.1, or has any fixes.
reddog
 
Posts: 6
Joined: Fri Dec 14, 2007 8:24 pm
Primary DAW OS: Unspecified

Postby reddog » Tue Feb 05, 2008 7:55 pm

Actually I've just read the posting about MX4 2.1 in Logic 7.2.3 woes, which sounds pretty much like an answer to my posting.

It seems as if 2.1 is not so much an upgrade but 2.0 with some extra added bug features. So I guess I'll stick to 2.0 for the moment.

Hopefully Motu will address these issues and that 2.2 or 3.0 or whatever comes next will be more successful in improving MX4.
reddog
 
Posts: 6
Joined: Fri Dec 14, 2007 8:24 pm
Primary DAW OS: Unspecified


Return to MX4

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


Who is online

In total there are 2 users online :: 0 registered, 0 hidden and 2 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 151 on Tue Jan 28, 2014 1:07 pm

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Login Form