It is currently Sun Apr 30, 2017 11:31 am
   
Text Size

MachFive 3 & Arturia V Collection

Discussion of all things related to MOTU's awesome MachFive software sampler.

Moderator: James Steele

MachFive 3 & Arturia V Collection

Postby Babbidibop » Sat Nov 12, 2016 12:05 pm

Hi all!

I'm a newcomer to the world of Machfive.. I was wandering if it's possible to use VI from the Arturia V Collection as a slave in Machfive 3 in standalone mode - similar to what you would do in a DAW, but only in Machfive...

Thanks in advance! :)
Babbidibop
 
Posts: 1
Joined: Sat Nov 12, 2016 12:02 pm
Primary DAW OS: MacOS

Return to MachFive

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


Who is online

In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 151 on Tue Jan 28, 2014 1:07 pm

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Login Form