It is currently Wed Feb 22, 2017 10:25 am
   
Text Size

Interfacing Mac w/ PC Slave

Macintosh software/hardware discussion and troubleshooting

Moderator: James Steele

Interfacing Mac w/ PC Slave

Postby Tobor » Fri Dec 30, 2016 11:36 am

Hi,

More computer stuff.....!

My wife just went nuts over Oculus so we will be purchasing a pretty high end PC to run it. It got me thinking about trying to find a way to also use the PC as a slave to my studio iMac by running Vienna Ensemble Pro, which would be timely as I now have a lot of memory eating virtual instruments.

The PC will be in another room so it seems the only practical way to do this would be over WIFI.

Possible? What additionally would I need in the hardware department? I've used PCs only sporadically over the years so am not an expert by any stretch.
iMac 2.7 i5, DP 9.02, 10.10.5, Apollo Twin, 828, MTPAV, Toontrack, Spectrasonics, BFD3, Drumcore, Reason 6.5, Live 9, Logic X, Spitfire, Zebra, Miroslav, Waves, Kronos X, MOXF 6, Axiom 49.
User avatar
Tobor
 
Posts: 745
Joined: Mon Jan 31, 2005 11:01 pm
Location: Colorado
Primary DAW OS: MacOS

Return to General Macintosh

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests

cron

Who is online

In total there are 8 users online :: 0 registered, 0 hidden and 8 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 151 on Tue Jan 28, 2014 1:07 pm

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests

Login Form