It is currently Sun Dec 10, 2017 5:02 pm
   
Text Size

jBridge & DP: any experiences

For seeking technical help with Digital Performer and/or plug-ins on Windows.

Moderators: James Steele, Shooshie

Forum rules
This forum is for seeking solutions to technical problems involving Digital Performer and/or plug-ins on Windows, as well as feature requests, criticisms, comparison to other DAWs.

jBridge & DP: any experiences

Postby chibear » Thu Feb 09, 2017 11:55 am

Hi, folks. Bit the bullet yesterday and am now an official new user :D So far so good except for the usual newbie idiocies, except as I point DP to my existing vst's I have noticed a few of my favorites are 32 bit. My old DAW automatically bridged them in so except for some extra RAM use for the wrapper I didn't notice, so the question:

A few years ago I used jBridge to use 64 bit Play & Kontakt in a 32 bit host. Does anyone have any experience bridging 32 bit vst's into 64 bit DP??

EDIT: I found my old copy of jBridge and used it on one of my 32 bit vst's. It did not pass the DP inspection. So far no good :cry: but I'll try a few more before I give up.
chibear
 
Posts: 3
Joined: Sun Nov 27, 2016 8:44 pm
Location: Canada
Primary DAW OS: Windows

Re: jBridge & DP: any experiences

Postby Mathematics » Sat Sep 16, 2017 8:21 pm

I can't believe no one answered this question. Have you tried BlueCat's Patchwork or the mighty Vienna Ensemble Pro? This is such a late reply that I'm sure you've already found a solution.
PC, Win7, DP 9.12, i7/Xeon multi-system gigabit network, Live 9 Suite, Pro Tools, M4L, Melodyne, Waves, Wave Arts, Native Instruments, Xfer, Spectralayers 3, Vienna, EastWest, Izotope, Mackie, Yamaha, AVID, Adobe, MOTU 2408mk3, ART, Rode, Tascam, Sennheiser, dbx, Korg, Akai
Mathematics
 
Posts: 74
Joined: Wed May 27, 2015 4:18 am
Location: Los Angeles, CA
Primary DAW OS: Windows

Re: jBridge & DP: any experiences

Postby James Steele » Sat Sep 16, 2017 9:47 pm

Might not have been answered because a most of the users on this board are Mac users because of DP's long history on that platform. If you had a Mac, 32 Lives is really the best solution IMHO.

https://www.soundradix.com/products/32-lives/

Unfortunately, no Windows version. :(
JamesSteele.com | Dean Guitars | Facebook | Google+ | Twitter

MacPro5,1 12-Core 3.33, 48GB RAM, macOS 10.12.6, ATI 5770, DP 9.5, MOTU HD192, 24I/O, UAD-2 Duo, Lucid GENx192, HV-3C, Red Type B, Dean guitars, Marshall amps, etc., etc.!
User avatar
James Steele
Site Administrator
 
Posts: 16969
Joined: Fri Oct 15, 2004 10:01 pm
Location: San Diego, CA - U.S.A.
Primary DAW OS: MacOS


Return to Digital Performer [Windows]: Troubleshooting/Criticism

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


Who is online

In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 151 on Tue Jan 28, 2014 1:07 pm

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Login Form