It is currently Thu Oct 19, 2017 7:49 am
   
Text Size

Running DP on an iZ Radar Studio

Discussion of Digital Performer use, optimization, tips and techniques on Windows.

Moderators: James Steele, Shooshie

Forum rules
This forum is for most discussion related to the use and optimization of Digital Performer [Windows] and plug-ins as well as tips and techniques. It is NOT for troubleshooting technical issues, complaints, feature requests, or "Comparative DAW 101."

Running DP on an iZ Radar Studio

Postby teyaz » Thu Oct 05, 2017 1:36 pm

Hi
Is anyone running DP 9 on a iZ Radar Studio? If so, how's it running? Any bugs, crashes, etc? I've been using DP on a Mac since DP was MIDI only (no Audio). That's going back to the mid '80's for you history buffs! I've never had much success with audio on my Mac I keep getting the "Buffer Full" message. I have set up three speed demon Macs over the years and still no success. Yes I have called MOTU tech support and they have helped but I still haven't had much success with audio. I really love the DP interface and I'm wondering if it would be more stable on the Radar platform but I can't find anyone who is running it on a Radar Studio. Radar uses a Windows OS so I am trying to find someone who is using this configuration and get their feedback.
Thank You!
teyaz
 
Posts: 1
Joined: Thu Oct 05, 2017 1:26 pm
Primary DAW OS: MacOS

Return to Digital Performer [Windows]: Usage, Techniques, Tips & Optimization

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


Who is online

In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 151 on Tue Jan 28, 2014 1:07 pm

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Login Form