It is currently Tue Jan 23, 2018 5:08 pm
   
Text Size

Lost the Sequence List Window

Discussion of Digital Performer use, optimization, tips and techniques on MacOS.

Moderators: James Steele, Shooshie

Forum rules
This forum is for most discussion related to the use and optimization of Digital Performer [MacOS] and plug-ins as well as tips and techniques. It is NOT for troubleshooting technical issues, complaints, feature requests, or "Comparative DAW 101."

Lost the Sequence List Window

Postby lampfilmusic » Thu Nov 23, 2017 1:46 pm

Daft question, but just can't find it.

When using DP years ago, I used to be able to call up a Sequences window, that listed ...sequences one on top of the other, and it was possible to set a SMPTE start time for each sequence.

Now, I can't find that window anywhere. I have found the Chunks window, which I can use to do the same thing - set a different SMPTE start time for each, but is there still a way to access the old Sequences window?

Thanks in advance for your help! :?
lampfilmusic
 
Posts: 11
Joined: Mon Nov 09, 2015 7:50 am
Primary DAW OS: MacOS

Re: Lost the Sequence List Window

Postby bayswater » Thu Nov 23, 2017 2:10 pm

I started using DP 5 after a trial with V4, and I've never heard of the Sequence Window. I do remember jokes at the time, that DP has hundred of windows, one for everything. Maybe it was renamed Chunks when V-Racks were added.
2009 iMac 27" i7 16G, DP 8.07/9.02/9.5 & OS 10.12.6, Logic 10.3.2, Scarlett 18i8
2011 MBP 16G DP 9.5 & OS 10.12.6, Lexicon Alpha
Dual 2.0G G5 PCI 2G, DP 7.24 & OS 10.5.8, 2408 MKII, UAD-1
User avatar
bayswater
 
Posts: 8200
Joined: Fri Feb 16, 2007 10:06 pm
Location: Vancouver
Primary DAW OS: MacOS

Re: Lost the Sequence List Window

Postby lampfilmusic » Thu Nov 23, 2017 2:48 pm

Thanks Bayswater.
lampfilmusic
 
Posts: 11
Joined: Mon Nov 09, 2015 7:50 am
Primary DAW OS: MacOS

Re: Lost the Sequence List Window

Postby stubbsonic » Thu Nov 23, 2017 7:15 pm

Yes, the Chunks window is where the sequences are listed, and where you an manually assign a SMPTE start time to the selected chunk (if it is a sequence or song)
RMBP (2.6 i7), FF800, OS 10.10.5, DP8, Kontakt, Reaktor, K2661S, K2500RS, iPad4, (also an old sawtooth G4 with a UAD-1 for legacy apps).

http://www.jonstubbsmusic.com
User avatar
stubbsonic
 
Posts: 2569
Joined: Fri Dec 22, 2006 1:56 pm
Primary DAW OS: MacOS

Re: Lost the Sequence List Window

Postby lampfilmusic » Fri Nov 24, 2017 8:59 am

Cheers stubbsonic! :)
lampfilmusic
 
Posts: 11
Joined: Mon Nov 09, 2015 7:50 am
Primary DAW OS: MacOS


Return to Digital Performer [MacOS]: Usage, Techniques, Tips & Optimization

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests


Who is online

In total there are 3 users online :: 1 registered, 0 hidden and 2 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 151 on Tue Jan 28, 2014 1:07 pm

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests

Login Form