It is currently Wed May 25, 2016 9:44 pm
   
Text Size

Can,t get into MOTU website ?

Discussion of Digital Performer use, optimization, tips and techniques on MacOS.

Moderators: James Steele, Shooshie

Forum rules
This forum is for most discussion related to the use and optimization of Digital Performer [MacOS] and plug-ins as well as tips and techniques. It is NOT for troubleshooting technical issues, complaints, feature requests, or "Comparative DAW 101."

Can,t get into MOTU website ?

Postby apanacci » Mon Jul 09, 2012 5:44 am

Anyone having that problem ?
8 Core Mac, (24 gigs Ram), MacBookPro , 828MKIII Hybrid , 8Pre, OSX 10.6.8/10.9 , DP8, MachV3, PT10/11/12 , Peak 7, Logic 9 ,WaveLab 8, DSP-Quattro ,many plugins ,many mics and synths. http://www.panaccimusic.com
apanacci
 
Posts: 275
Joined: Mon May 02, 2005 10:01 pm
Location: Toronto
Primary DAW OS: MacOS

Can,t get into MOTU website ?

Postby buzzsmith » Mon Jul 09, 2012 6:14 am

Mac Pro 2.66 GHz Quad-Core Intel Xeon (late 2009) OS X 10.8.5 SSD (8 gigs RAM)
DP 9.01 PCI-424e / original 2408, 2408mkII, 24I/O, MTP-AV

Yamaha C7 Conservatory Grand
Hammond B-3 / Leslie 145
Focal Twin6 Be(s)

User avatar
buzzsmith
 
Posts: 2671
Joined: Mon Dec 27, 2004 11:01 pm
Location: Houston
Primary DAW OS: MacOS


Return to Digital Performer [MacOS]: Usage, Techniques, Tips & Optimization

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 5 guests


Who is online

In total there are 6 users online :: 1 registered, 0 hidden and 5 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 151 on Tue Jan 28, 2014 1:07 pm

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 5 guests

Login Form