It is currently Mon Sep 01, 2014 4:23 pm
   
Text Size

Problem exporting Electric Keys VST to audio (cubase SX3)

Moderator: James Steele

Problem exporting Electric Keys VST to audio (cubase SX3)

Postby geyster » Sat Jun 14, 2008 5:22 am

Hi all,

I've already contacted MOTU customer support about this issue but haven't got any reply yet, so I was wondering if any of you guys have come across this problem and if you have found any workaround.

Here's the problem:
One time out of two (pretty random actually!), when I export (bounce) a Electric Keys VST track OR the whole arrangement to audio (WAV, MP3, etc...) in Cubase SX3 (Windows XP SP2), I get a heavily distorted sound in the file (affecting either the whole arrangement, or some other time only the electric keys part...).
Also the export takes much longer than usual (about 3 times longer!)
After the export Cubase becomes very unstable (very loud pops, i mean dangerous for the ears !!). and Electric Keys would not produce any sound anymore (I have to reload the whole project).

Pretty to say I cannot use EK as a plug-in instrument right now. And since I bought it for this purpose it's gonna stay on the shelf until hopefully the next update !

Has anyone of you come across this issue ?
Thanks for any input.
geyster
 
Posts: 1
Joined: Sat Jun 14, 2008 5:08 am
Primary DAW OS: Unspecified

Return to Electric Keys (Windows)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


Who is online

In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 151 on Tue Jan 28, 2014 1:07 pm

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Login Form