It is currently Fri Oct 31, 2014 6:30 am
   
Text Size

2x Ultralite Hybrid Link problem

Moderator: James Steele

Forum rules
Discussion related to installation, configuration and use of MOTU hardware such as MIDI interfaces, audio interfaces, etc. with Windows

2x Ultralite Hybrid Link problem

Postby mesk » Wed Apr 18, 2012 10:21 pm

Hello , im using windows 7 64bit and i have 2 Ultralite connected via LogiLink PC0006A Firewire controler on Via VT6306 chipset.
Both motu seems to work fine, Motu audio setup and software recognise them and you can change clock and all settings without any prob.. so this is the weird part ... when i open Cubase 5.1 ( i have tried sx3 and some other versions with same results) and choose Motu ASIO in device setup and press "ok" cubase crash without any error.. it just close.. sometimes it dosent even open again .. it crash at the Cubase splash screen..

i have tried usb connection as well and i have checked with an old driver (Cd driver) and the latest from the download section.. i also have tried windows xp 32bit but no luck ... :evil:

Any ideas??

thanks in advance cheers
mesk
 
Posts: 4
Joined: Wed Apr 18, 2012 10:07 pm
Primary DAW OS: Unspecified

Re: 2x Ultralite Hybrid Link problem

Postby torrentg » Wed Apr 18, 2012 11:15 pm

Sounds like poor cracks to me.
torrentg
 
Posts: 526
Joined: Tue Oct 06, 2009 7:18 am
Primary DAW OS: Windows

Re: 2x Ultralite Hybrid Link problem

Postby mesk » Wed Apr 18, 2012 11:24 pm

torrentg wrote:Sounds like poor cracks to me.

forgot to say that.. i have tried this thing in 2 diff pc and with cubase 4 LE OEM version just to check if the crack crash it.. but i get the same "error"
mesk
 
Posts: 4
Joined: Wed Apr 18, 2012 10:07 pm
Primary DAW OS: Unspecified

Re: 2x Ultralite Hybrid Link problem

Postby torrentg » Thu Apr 19, 2012 12:54 am

mesk wrote:
torrentg wrote:Sounds like poor cracks to me.

forgot to say that.. i have tried this thing in 2 diff pc and with cubase 4 LE OEM version just to check if the crack crash it.. but i get the same "error"


Sorry, per the wishes of the Administrator, we don't offer support here for unpaid software.

Quickly though before abandoning this thread, I can say that 2 different pcs having the same exact problem does not speak well for the source(s) of the software you're trying to run.

Best of luck.
torrentg
 
Posts: 526
Joined: Tue Oct 06, 2009 7:18 am
Primary DAW OS: Windows

Re: 2x Ultralite Hybrid Link problem

Postby mesk » Thu Apr 19, 2012 1:24 am

i see how you feel about cracked version but as i said i used an original cubase 4 LE version ( In a fresh copy of windows 7 ) and got the same results.
mesk
 
Posts: 4
Joined: Wed Apr 18, 2012 10:07 pm
Primary DAW OS: Unspecified

Re: 2x Ultralite Hybrid Link problem

Postby torrentg » Thu Apr 19, 2012 2:08 am

mesk wrote:i see how you feel about cracked version


No, I've not said anything at all about how I feel.

And MOTU does not bundle Cubase 4 LE with their products. Don't know why you'd expect it to work for you.

My final advice: Pay for the software and if you have issues with it, contact Steinberg support and they will help you well.
torrentg
 
Posts: 526
Joined: Tue Oct 06, 2009 7:18 am
Primary DAW OS: Windows

Re: 2x Ultralite Hybrid Link problem

Postby mesk » Thu Apr 19, 2012 2:23 am

sorry for my english .. and thanks for your time :)
mesk
 
Posts: 4
Joined: Wed Apr 18, 2012 10:07 pm
Primary DAW OS: Unspecified


Return to MOTU Hardware & Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


Who is online

In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 151 on Tue Jan 28, 2014 1:07 pm

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Login Form